Legyen vállalkozásodnak is Facebook oldala!

Nagyon sokan használják a Facebook-ot, így egy remek marketing eszközzé vált ez a felület. Ahhoz, hogy ebből Te is profitálj, érdemes profi céges Facebook oldallal rendelkezned.

Sokan abba a hibába esnek, hogy saját maguk, koncepció, és a teljesség igénye nélkül összedobnak egy ilyet, és elégedetten hátradőlnek, azonban Te ne ess ebbe a hibába! Fontos, hogy jól átgondolt, és hasznos tartalommal feltöltött oldal legyen ez. Bízd rám céges Facebook oldalad létrehozását, és tartalomfeltöltését!

Lehetőségek
Kialakítom a szükséges és optimális oldalstruktúrát, kitöltöm a szükséges adatokat, valamint elkészítem a cégedet megfelelően képviselő profilképet és borítóképet ehhez.
Fontos egy Facebook oldalnál, hogy rendszeresen kerüljenek fel újabb és újabb posztok. Így tudod fenntartani az érdeklődést, és így sugallja azt, hogy egy létező, működő vállalkozásról van szó. Én az új posztokhoz megfelelő fotós vagy videós illusztrációt készítek, megszövegezem, és megfelelő időzítéssel teszem közzé, hogy minél hatékonyabban érd el vele ügyfeleidet.