Mobilbarát weboldalak, webáruházak, potálok fejlesztése

Egyedi fejlesztésű mobilbarát weboldalakat készítek a Te elképzeléseid alapján. Nem kényszerítek rád semmilyen divatos keretrendszert, amiben egy programozó fél óra alatt összedob egy honlapot, de aztán a legkisebb változtatás is hetekig tart, vagy nem is megoldható benne.

Én az igényeidnek megfelelően készítem el a weboldaladat, ami pont azt fogja tudni, amire Neked szükséged van, kompromisszumok nélkül!

További lehetőségek
Az általad választott kártyás fizetési szolgáltató rendszerét integrálom a weboldaladba, ha azonnali fizetést szeretnél megvalósítani. Ha nem ismered a lehetőségeket, akkor szívesen ajánlok is ilyen szolgáltatót.
Ha online számlázórendszered lehetőséget biztosít arra, hogy webes alkalmazásba lehessen integrálni, akkor ennek megvalósításával már a számlázásra se lesz gondod, ha weboldaladon az ügyfeled valamiért fizetett. A rendszer automatikusan kiállítja a számlát helyetted.
Ha webáruházat indítasz, és szeretnél termékeiddel megjelenni valamelyik árösszehasonlító oldalon, akkor az automata termékáttöltést, és a rendszeres frissítést is meg tudom oldani, teljesen automatizált módon.
Weboldaladon generálódott adatokból jól átlátható grafikont, kimutatást tudok készíteni automatizáltan, így elfelejtheted az excel-ezést emiatt.