Egyedi, felhő alapú szoftverfejlesztés

Mi is ez a felhős szoftver? Na ez az amire szükséged van! Nem kell telepítgetni, és az internetről eléred minden okoseszközöddel. Szóval használhatod laptopról, okostelefonról, tabletről, simán egy böngészőn keresztül.

Szabadulj meg végre a bonyolult excel táblázatoktól, a nehézkes folyamatoktól! Készíttess inkább egy szoftvert, ami helyetted dolgozik, és időt spórol Neked!

Lehetőségek
Talán fel sem tűnik számodra, hogy mennyi időt pazarolsz olyan feladatok elvégzésére, amit sokkal gyorsabban, egyszerűbben vagy akár automatizálva is el lehet végezni egy speciális szoftver segítségével. Én segítek ezeket a lehetőségeket megtalálni.
Ha még a megosztott excel táblázatok jelentik a csapatmunkát nálad, akkor sürgős modernizálásra van szükség! Készíttess inkább egyedi felhő alapú szoftvert, amit minden érintett elér, és használhat egy időben, különböző jogosultságokkal, és a tevékenységek nyomonkövethetőségével.
Egyedi szoftveredbe integrálni tudok más felhőalapú rendszereket is, így akár a számlázás is megoldható gombnyomásra vagy bármilyen más funkció, ami lehetőséget biztosít ilyen jellegű adatkapcsolatra.