Tedd ismertté weboldalad, modern eszközökkel!

Jöhetnek a látogatók? Lehetne több vásárló?

Hirdetni kell! Viszont nagyon fontos, hogy hogyan! Elkészítem online marketing stratégiádat, és megtervezem kampányaidat. Ebbe bevonhatunk Facebook hirdetést, Google Ads hirdetést, vagy akár Facebook gerilla kampányokat is.

Lehetőségek
Nem csak a kampányodat tervezem meg, de elkészítem kreatív hirdetéseidet is. Sőt, hogy a hirdetés ne csak kidobott pénz legyen, a hirdetéseidet targetálom a megfelelő célcsoport részére, hogy tényleg hatékony legyen, és bevételt generáljon számoda.
Ha szeretnél a google találati listák lején megjelenni, akkor ennek legegyszerűbb módja, ha ezt fizetett hirdetéssel éred el. Megtervezem hirdetési kampányodat, hirdetési szövegeidet, és beállítom a hirdetésedet úgy, hogy valóban azoknál jelenjen meg, akiket érdekelhet a terméked, szolgáltatásod.
Sokan azt gondolják, hogy a gerilla marketinget bárki képes jól csinálni. Ez sajnos nem így van. A gerilla marketinget is átgondoltan, megnyerő kreatív tartalmakkal, előre megtervezett kampányban lehet csak megfelelő hatékonysággal csinálni. Ezt a tervezést is bátran rámbízhatod!
Digitális marketing kampányok kulcsfontosságú eleme, hogy ha egyszer már kattint a látogató egy hirdetésre, akkor egy olyan oldalra kerüljön, ami folytatja a hirdetésben olvasott gondolatmenetet. Marketing kampányodhoz elkészítem egyedi landing page-edet, hogy elkerülhesd a látogató gyors visszafordulását!